Martin Fuksa - Martin Fuksa On Twitter Full Movie Here Https T Co Kznstmayjn Redbull / Celkem už má 10 evropských titulů.

Martin Fuksa - Martin Fuksa On Twitter Full Movie Here Https T Co Kznstmayjn Redbull / Celkem už má 10 evropských titulů.. „hlavně jsem rád, že jsem tak trošku porazil sám sebe. Jun 05, 2021 · kanoista martin fuksa se stal potřetí mistrem evropy v závodě na 1000 metrů. Před tím se mu to povedlo v roce 2013 v portugalském montemoru a před třemi lety v bělehradě. Vítěze květnového světového poháru v szegedu conrada scheibnera z německa porazil o více než 1,4 sekundy. Dokázal jsem si, že umím vyhrávat závody, i takhle důležité, v plné konkurenci.

Osmadvacetiletý český reprezentant počet evropských titulů zaokrouhlil na deset, sedm jich má z neolympijské kratší trati. Jun 05, 2021 · měl hlad po zlatu a v posledním mezinárodním závodě před odletem na olympijské hry ho martin fuksa ukojil. Na olympijské trati jasně ovládl šampionát v poznani a získal celkově devátý evropský titul. Martin fuksa is a czech canoeist. Dokázal jsem si, že umím vyhrávat závody, i takhle důležité, v plné konkurenci.

Martin Fuksa Martinfuksa Twitter
Martin Fuksa Martinfuksa Twitter from pbs.twimg.com
Vítěze květnového světového poháru v szegedu conrada scheibnera z německa porazil o více než 1,4 sekundy. Zlatý double se mu povedl už v letech 2013 a 2018. Jun 06, 2021 · kanoista martin fuksa získal na me v poznani další zlatou medaili. Jun 06, 2021 · martin fuksa | foto: Na olympijské trati jasně ovládl šampionát v poznani a získal celkově devátý evropský titul. Tohle je pro mě asi nejdůležitější," těší fuksu. Jun 05, 2021 · měl hlad po zlatu a v posledním mezinárodním závodě před odletem na olympijské hry ho martin fuksa ukojil. Jun 05, 2021 · kanoista martin fuksa se stal potřetí mistrem evropy v závodě na 1000 metrů.

Tohle je pro mě asi nejdůležitější," těší fuksu.

Třetí rus kirill šamšurin ztratil téměř dvě sekundy. Jun 06, 2021 · martin fuksa | foto: Dokázal jsem si, že umím vyhrávat závody, i takhle důležité, v plné konkurenci. Před tím se mu to povedlo v roce 2013 v portugalském montemoru a před třemi lety v bělehradě. Na olympijské trati jasně ovládl šampionát v poznani a získal celkově devátý evropský titul. Po včerejším triumfu na olympijském kilometru vyhrál dnes i 500metrovou trať. Jun 05, 2021 · měl hlad po zlatu a v posledním mezinárodním závodě před odletem na olympijské hry ho martin fuksa ukojil. Celkem už má 10 evropských titulů. Osmadvacetiletý český reprezentant počet evropských titulů zaokrouhlil na deset, sedm jich má z neolympijské kratší trati. Zlatý double se mu povedl už v letech 2013 a 2018. „hlavně jsem rád, že jsem tak trošku porazil sám sebe. Tohle je pro mě asi nejdůležitější," těší fuksu. Vítěze květnového světového poháru v szegedu conrada scheibnera z německa porazil o více než 1,4 sekundy.

Jun 06, 2021 · martin fuksa | foto: Jun 05, 2021 · měl hlad po zlatu a v posledním mezinárodním závodě před odletem na olympijské hry ho martin fuksa ukojil. Celkem už má 10 evropských titulů. Zlatý double se mu povedl už v letech 2013 a 2018. Dokázal jsem si, že umím vyhrávat závody, i takhle důležité, v plné konkurenci.

Martin Fuksa Czech Canoeist
Martin Fuksa Czech Canoeist from www.martin-fuksa.cz
Jun 06, 2021 · kanoista martin fuksa získal na me v poznani další zlatou medaili. Anna šeflová předtím se mu to povedlo v roce 2013 v portugalském montemoru a před třemi lety v bělehradě. „hlavně jsem rád, že jsem tak trošku porazil sám sebe. Po včerejším triumfu na olympijském kilometru vyhrál dnes i 500metrovou trať. Jun 05, 2021 · měl hlad po zlatu a v posledním mezinárodním závodě před odletem na olympijské hry ho martin fuksa ukojil. Třetí rus kirill šamšurin ztratil téměř dvě sekundy. Jun 06, 2021 · martin fuksa | foto: Vítěze květnového světového poháru v szegedu conrada scheibnera z německa porazil o více než 1,4 sekundy.

Martin fuksa is a czech canoeist.

Martin fuksa is a czech canoeist. Zlatý double se mu povedl už v letech 2013 a 2018. Jun 06, 2021 · kanoista martin fuksa získal na me v poznani další zlatou medaili. Jun 05, 2021 · měl hlad po zlatu a v posledním mezinárodním závodě před odletem na olympijské hry ho martin fuksa ukojil. Anna šeflová předtím se mu to povedlo v roce 2013 v portugalském montemoru a před třemi lety v bělehradě. Osmadvacetiletý český reprezentant počet evropských titulů zaokrouhlil na deset, sedm jich má z neolympijské kratší trati. „hlavně jsem rád, že jsem tak trošku porazil sám sebe. Jun 06, 2021 · martin fuksa | foto: Na olympijské trati jasně ovládl šampionát v poznani a získal celkově devátý evropský titul. Celkem už má 10 evropských titulů. Vítěze květnového světového poháru v szegedu conrada scheibnera z německa porazil o více než 1,4 sekundy. Dokázal jsem si, že umím vyhrávat závody, i takhle důležité, v plné konkurenci. Po včerejším triumfu na olympijském kilometru vyhrál dnes i 500metrovou trať.

Vítěze květnového světového poháru v szegedu conrada scheibnera z německa porazil o více než 1,4 sekundy. Anna šeflová předtím se mu to povedlo v roce 2013 v portugalském montemoru a před třemi lety v bělehradě. Na olympijské trati jasně ovládl šampionát v poznani a získal celkově devátý evropský titul. Tohle je pro mě asi nejdůležitější," těší fuksu. Celkem už má 10 evropských titulů.

Icf Canoe Sprint World Record C 1 500m Man Martin Fuksa 1 43 669 Youtube
Icf Canoe Sprint World Record C 1 500m Man Martin Fuksa 1 43 669 Youtube from i.ytimg.com
Osmadvacetiletý český reprezentant počet evropských titulů zaokrouhlil na deset, sedm jich má z neolympijské kratší trati. „hlavně jsem rád, že jsem tak trošku porazil sám sebe. Na olympijské trati jasně ovládl šampionát v poznani a získal celkově devátý evropský titul. Martin fuksa is a czech canoeist. Vítěze květnového světového poháru v szegedu conrada scheibnera z německa porazil o více než 1,4 sekundy. Jun 06, 2021 · kanoista martin fuksa získal na me v poznani další zlatou medaili. Třetí rus kirill šamšurin ztratil téměř dvě sekundy. Jun 05, 2021 · měl hlad po zlatu a v posledním mezinárodním závodě před odletem na olympijské hry ho martin fuksa ukojil.

Dokázal jsem si, že umím vyhrávat závody, i takhle důležité, v plné konkurenci.

Osmadvacetiletý český reprezentant počet evropských titulů zaokrouhlil na deset, sedm jich má z neolympijské kratší trati. Před tím se mu to povedlo v roce 2013 v portugalském montemoru a před třemi lety v bělehradě. Jun 06, 2021 · kanoista martin fuksa získal na me v poznani další zlatou medaili. Třetí rus kirill šamšurin ztratil téměř dvě sekundy. Vítěze květnového světového poháru v szegedu conrada scheibnera z německa porazil o více než 1,4 sekundy. Anna šeflová předtím se mu to povedlo v roce 2013 v portugalském montemoru a před třemi lety v bělehradě. Jun 05, 2021 · kanoista martin fuksa se stal potřetí mistrem evropy v závodě na 1000 metrů. Zlatý double se mu povedl už v letech 2013 a 2018. Martin fuksa is a czech canoeist. Na olympijské trati jasně ovládl šampionát v poznani a získal celkově devátý evropský titul. Jun 05, 2021 · měl hlad po zlatu a v posledním mezinárodním závodě před odletem na olympijské hry ho martin fuksa ukojil. Dokázal jsem si, že umím vyhrávat závody, i takhle důležité, v plné konkurenci. Jun 06, 2021 · martin fuksa | foto:

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook